Sunday, May 25, 2008

Award:)

Tusen takk Salte for award! Du vet å glede andre du:)







Jeg vil gi awarden videre til:

Carina: Du er en flott scrapper! Utrolig kreativ og dyktig med farger. En herlig personlighet har du også! :)

Elisabeth: Min beste scrappevenninne og søster:) Vi er utrolig like både i personlighet og scrappestil. Gleder meg til du får bedre tid til forum og scrapping igjen!

Mica: Ingen lager så glade kort som du! Jeg er fast innom din blogg, og jeg kan ikke annet enn å "bøye meg i støvet"- bare sånn litt pompøst liksom.....:)

Anette: Min clean&simple favoritt scrapper! Jeg beundrer deg hvordan du klarer å få til så lekre LOer med så lite stæsj. Jeg skjønner det faktisk ikke:)

Maren: Utrolig hyggelig dame! Hun har et nydelig vesen, rolig og snill. Nydelig blogg har hun også, som gjenspeiler personligheten. Er stadig innom der også:)

Monday, May 19, 2008

Gir opp!

Nå gir jeg snart opp meg selv...............!

Jeg roter så når jeg scrapper at det er helt utrolig! Jeg har 100 LOer, bokstavelig talt, som jeg ikke har satt i album.
Tror ikke jeg engang skal begynne å sortere dem! Må sette dem inn etter innfallsmetoden...
Ellers prøver jeg å ha et visst system på ark og stæsj.
Tror jeg må slå meg på freestyle, og ta den pynten jeg ser, isteden for å forsøke å finne akkurat "den" tingen, for så å rote til enda mer.

Jeg er nemlig i gang (igjen) med å rydde i kaoset! Og, jeg er like frustrert over meg selv hver eneste gang!
Har kun lyst til å scrappe, men jeg rett og slett MÅ rydde. Tenk om jeg kunne klare å legge ting på plass! Da hadde jeg fått bedre tid til nettopp å scrappe...*drømme*

Ellers kunne jeg tenke meg å vinne en usannsynlig sum penger, jobbe 40% eller noe, og bruke resten av tiden (når jeg ikke tilbringer tid i Carribien) til å gjøre husarbeid, rydde i scrapperier og scrappe på kveldstid:)

Sunday, May 11, 2008

Mine bidrag til Papir i hjertet galleriet april.





Saturday, May 3, 2008

Art journal

Det er ingen oppskrift når man lager Art journal, man gjør det man føler for selv.
Noen lager Artjounal som en scrapbook med bilder av barna, BOM ol, andre lager den som en dagbok hvor journaling er i fokus, mens noen velger å klippe ut diverse bilder ol. å lage collage.


Jeg har valgt å bruke egne illustrasjoner, decopage, maling og diverse scrappeutstyr.

Når jeg lager sidene lager jeg en illustrasjon som passer til tema jeg ønsker.
Deretter limer jeg på mønsterark. Det vil bølge seg litt med en gang, men retter seg ut når alt er tørt på siden.
Så finner jeg servietter som passer og limer på dette. For å få malingen til å sette seg, sliper jeg over hele siden med sandpapir først. Når jeg har fått bakgrunnen som jeg ønsker, klipper jeg ut illustrasjonen, limer den og annen pynt.
Tilslutt påfører jeg et lag med decopagelim for å bevare sidene.